Slovenija
11 ogledov

Ogrelo se bo nad 22 stopinj

Krvavec Bralka
Tudi ta konec tedna bo ravno pravšnji za izlet na slovensko obalo ali za obisk Planice, saj nas čaka sončno in toplo vreme. Nekoliko več oblačnosti bo sicer v nedeljo, a dežnih kapelj se vam ni treba bati.

"Dežja do nedelje ni na vidiku," je za zurnal24.si dejal Brane Gregorčič iz Agencije za okolje RS. Do konca tega tedna nas tako čaka lepo vreme – čez dan bodo termometri lahko kazali tudi 22 stopinj Celzija. 

Tega bodo, poleg gorečih pohodnikov in morja željnih Slovencev, veseli tudi obiskovalci svetovnega pokala v smučarskih skokih, ki bo konec tedna potekal v Planici. Nekoliko več oblačnosti lahko predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji pričakujemo v nedeljo.

Vreme se lahko nekoliko spremeni na začetku prihodnjega tedna, ko se bo bolj pooblačilo. Kot je dejal Gregorčič, je danes še prezgodaj reči, ali se nam obetajo že prepotrebni deževni dnevi.

"Verjetnost padavin je 40-odstotna," je dejal. Zaradi oblačnosti bodo sicer nekoliko nižje dnevne temperature, a te bodo še vedno dovolj visoke, da vam iz omar ne bo treba potegniti toplih zimskih plaščev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.