Slovenija
25 ogledov

Ogrevanje ne bo moteno

Obnovo kotlovnice bodo sofinancirali tržiška občina in zdravstveni dom ter Osnov Žurnal24 main
ZD Tržič. Zamenjali bodo cisterno za olje in dodali plinski kotel.

Rekonstrukcija kotlovnice v Zdravstvenem domu Tržič bo vredna dobrih sto tisoč evrov. Pogodbo so podpisali včeraj, dela pa naj bi bila končana sredi decembra.

Ogrevanje ne bo moteno
“Obstoječa kotlovnica v zdravstvenem domu je v zelo slabem stanju, zato smo se odločili za njeno temeljito rekonstrukcijo. Nadomestili bodo dotrajano cisterno, prestavili oljno peč in dodali peč na plin, tako da bo možno ogrevanje na oba načina,” so poudarili pri tržiški občinski upravi. Ogrevanje objekta v tem času ne bo moteno, zagotavljajo.

Obnavljajo tudi cesto
Nadgradnja kotlovnice, ki naj bi omilila odvisnost od zgolj ene surovine, sovpada z obnovo ceste in komunalne infrastrukture na desni strani Tržiške Bistrice mimo zdravstvenega doma. Tudi ta naj bi se po najbolj optimističnih napovedih lahko končala še letos, najpozneje pa januarja, upa direktor tržiške občinske uprave Drago Zadnikar. Z obnovo naj bi zrasla tudi dodatna parkirišča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.