Slovenija
82 ogledov

OMV Slovenija Anini zvezdici doniral tri tone hrane

Anina zvezdica Žurnal24 main
Fundacija Anina zvezdica bo marca vse zbrane točke unovčila za hrano ter poskrbela za potrebno logistiko in pripravo paketov.

Družba OMV Slovenija drugi rojstni dan njihovega kluba zvestobe OMV Smile&Drive obeležuje humanitarno. Ob jubileju so  Anini zvezdici podarili 300 tisoč točk zvestobe, kar je skoraj toliko, kot se jim je v dveh letih pridružilo članov kluba. Fundacija Ane Lukner bo lahko točke pretvorila v približno tri tone hrane za socialno ogrožene družine.

Podjetje ob tem članom kluba ponuja tudi priložnost, da prispevajo tudi svoj delež za pomoč družinam in otrokom v stiski. Kot posebnost kluba namreč trenutno svojim članom omogočajo, da do konca februarja zbrane točke zvestobe podarijo tistim, ki živijo v pomanjkanju in tako prispevajo k večji količini zbrane hrane.

Člani kluba lahko svoje točke donirajo prek spleta ali osebno na bencinskih servisih OMV ter tako prispevajo k številnim hvaležnim nasmehom. Fundacija Anina zvezdica bo marca vse zbrane točke unovčila za hrano ter poskrbela za potrebno logistiko in pripravo paketov.

OMV Slovenija in Anina zvezdica sta v sklopu podobnega sodelovanja pred letom dni s svojo dobrodelnostjo in materialno pomočjo že razveselila številne slovenske družine. Takrat je družba donirala 240.000 točk zvestobe, ki jih je fundacija unovčila za 2,5 tone osnovnih živil.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.