Slovenija
30 ogledov

Opozorili in jih dobili

Roman Ferenčak mediaspeed
Skupščina. Nadzorniki ostajajo. Ferenčak in drugi člani brez razrešnice.

“V tej državi je očitno vse možno. Nekdo, ki je bil preiskovan in je še v postopku, dobi razrešnico, mi, ki smo opozorili na nepravilnosti, pa je ne dobimo. Absurd,” je po skupščini za Žurnal povedal Roman Ferenčak, predsednik nadzornega sveta Elektra Maribor.

Ostajajo isti člani

Na včerajšnji redni skupščini Elektra Maribor je bila sicer napovedana najzanimivejša točka odpoklic vseh nadzornikov, kar so predlagali mali delničarji. “Predlogi delničarjev o odpoklicu in imenovanju članov nadzornega sveta niso bili potrjeni. V družbi ostajajo isti člani nadzornega sveta,” so sporočili iz Elektra Maribor.

Ferenčaku in drugim nadzornikom lastniki niso podelili razrešnice za leto 2011, brez razrešnice pa je prav tako ostal Silvo Ropoša, ki je Elektro Maribor vodil nekaj mesecev po krivdni razrešitvi Andreja Kosmačina. Je pa skupščina razrešnico podelila Kosmačinu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.