Slovenija
63 ogledov

Opravičilo je dve leti zamudilo

Slovenija 01.12.13, Tadeja Malnar, sojenje, Novo mesto, Brestanica, Krsko, prome Nada Černič Cvetanovski
Smrt zaradi malomarnosti. Tadeja Malnar doslej ni zbrala moči, da bi se družini, ki naj bi ji uničila življenje, opravičila.

"Opravičilo zdaj, po dveh letih, nima nobenega smisla več," je dejal Azem Zumeri, ko mu je sodnica povedala, da je Tadeji Malnar iskreno žal, da je povzročila prometno nesrečo, v kateri je umrla njegova žena, sam pa je postal invalid. "Človeško bi bilo, da bi se takrat, ko je povzročila nesrečo, opravičila," je dodal oškodovani.

Prehitra in vinjena

Prometna nesreča se je zgodila pred dvema letoma, ko se je Malnarjeva vračala iz službe v Brežicah. Zaradi prevelike hitrosti naj bi v Brestanici zapeljala na pločnik, po katerem sta se sprehajala zakonca Zumeri, in ju zbila. Malnarjeva, ki se izgovarja na sedež avtomobila, ki naj bi se ji pomikal naprej in nazaj ter jo motil pri vožnji, naj bi bila vinjena, saj je imela 1,35 grama alkohola na kilogram krvi. Pred izrekom sodbe bo sodišče zaslišalo izvedenca prometne in alkohološke stroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.