Slovenija
8 ogledov

Orbit Super Heroj na slovenskih ulicah!

Žurnal24 main
Od 9.5. se na ljubljanskih ulicah pojavlja nov heroj – Orbit Super Heroj. Orbit Super Heroj je pravi junak, hrabro se bori z nesnagami in jih tudi uspešno premaguje.

Od maja do julija ga lahko dnevno srečate v bližini bolje obiskanih restavracij, lokalov in sendvičarn, saj se tam najpogosteje nahajajo banana, krof, čebula in kava, trdovratne ustne nadloge, ki nagajajo ljudem med konzumacijo hrane in pijače. Orbit Super Heroj pa je tu, da zaščiti vse prisotne, jim podeli Orbit žvečilke, odžene ustne nadloge in ljudi tudi informira, zakaj je potrebno po vsakem obroku uporabljati žvečilke brez sladkorja, kakršen je tudi Orbit, če želimo ohraniti zobe zdrave in čiste.

 

 

Orbit Super Heroja imajo ljudje radi, z njim se radi družijo in fotografirajo. Za najbolj zveste oboževalce pa pripravlja tudi presenečenja in majhna darilca. Njegove junaške prigode lahko dnevno spremljate na Facebooku – pod imenom Orbit Super Heroj, objavlja pa tudi videe na Youtubu.

Orbit Super Heroj se rad druži z ljudmi, rad jim tudi pomaga, zato bo obiskal našteta slovenska mesta: Ljubljano (9.-15.5. in 4.-14.7.), Maribor (16.-29.5. in 15.,16.7.), Celje (30.5-5.6.), Novo mesto (6.-12.6.),  Portorož in Piran (20.-26.6.).

 

po vsakem obroku. Za zdrave in čiste zobe.