Slovenija
29030 ogledov

Osvežena napoved za praznike

Pomlad
Po Sloveniji zvečer in v prvem delu noči predvsem na sveru plohe in posamezne nevihte. Kaj sledi za praznike?

"Jutri bo po Sloveniji spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami, deloma plohami in posameznimi nevihtami. Prehodno bo zapihal severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23 stopinj Celzija," napovedujejo na Arsu.

V sredo bo povečini sončno, v hribovitem svetu zahodne Slovenije se bo čez dan zmerno pooblačilo. Pihal bo jugozahodnik. V četrtek bo oblačnost naraščala, še bo pihal jugozahodni veter. Sredi dneva in popoldne se bodo od severa začele pojavljati krajevne padavine, deloma plohe in nevihte. Padavine bodo v noči na petek ponehale. V petek čez dan se bo delno zjasnilo. Nekoliko hladneje bo.

Od 27. aprila do 2. maja

Vremenska napoved | Avtor: Arso Arso

"V petek bo nad Alpami prehodno območje visokega zračnega tlaka. Nato bodo naši kraji predvidoma pod vplivom plitvih ciklonskih območij s središči nad Sredozemljem in zahodno Evropo," vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Dodajajo, da bo v petek bo suho in prehodno nekoliko hladneje z dnevnimi temperaturami med 15 in 20 stopinj. Od sobote do srede bo povečini sončno, predvsem popoldne pa bodo možne krajevne plohe. Najvišje dnevne temperature bodo večinoma nad 20 stopinj Celzija.

Puščavski pesek Vreme Slovenija Ne boste verjeli, kolikšno pošiljko puščavskega prahu smo dobili

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.