Slovenija
13 ogledov

Otroci zasedli Koper

Za to, da se otroci čim prej naučijo ravnati v prometu in zrastejo v varne vozni Žurnal24 main
Festival smeha in zabave. Luna je bila letos bolje organizirana.

“Praznika otrok Luna gre na morje smo se udeležili že lani in bili zadovoljni. Zato smo se odločili priti tudi letos, saj je res lepo, veliko je prizorišč z raznimi dejavnostmi, kot so ustvarjalne delavnice, kjer se lahko otroci zabavajo ves dan. V primerjavi z lani pa je boljše to, da je vse lepo razdeljeno po urniku, tako da si lahko dan bolje organiziramo in se udeležimo več dejavnosti brez tekanja naokoli,” meni gospa Mihaela.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Indijančki v Kopru

Rdeča nit je knjiga
Izmenjava. Rdeča nit letošnjega festivala Luna gre na morje je bila knjiga. V humanitarni točki v Deželi knjig so zato zbirali in menjavali knjige, ki jih bodo nato podarili socialno ogroženim otrokom in institucijam, katerih knjižnice so okrnjene.

Včeraj se je namreč od 10. do 19. ure v starem mestnem jedru odvijal drugi brezplačni otroški festival Luna gre na morje, na katerem so se otroci na 18 prizoriščih zabavali s plesnimi, glasbenimi in športnimi dogodki ter si ogledali lutkovne in gledališke predstave.

Na glavnem Luninem odru so poleg drugega potekale tudi karaoke z Ajdo Rooss, kjer je vsak mali pogumnež, ki je zapel pesmico po lastni izbiri, prejel darilo. V indijanski vasi pa so poskrbeli za ličenje in izdelavo naglavnih okrasov, tako da so vsa prizorišča preplavili indijančki.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.