Slovenija
21 ogledov

Pahor na jogging k sosedom

(Foto: Benjamin Kovač) Žurnal24 main
Premierja Boruta Pahorja so včeraj opazili na mejnem prehodu s Hrvaško, a ne v koloni avtomobilov, temveč peš. Bil je na joggingu, pravijo priče, na Hrvaškem pa se je rekreiral okoli tri ure.

Slovenski premier Borut Pahor se je v ponedeljek odpravil na jogging na sosednjo Hrvaško. "Pri nas je bil kakšne tri ure, vrnil pa se je po isti poti in na isti način, kot je prišel, peš," je po poročanju hrvaških 24sata dejal očividec.

Premierja so na mejnem prehodu Sečovlje opazili okoli 15. ure. Na presenečenje nekaterih tokrat ni prišel v spremstvu kolone vozil in varnostnega osebja, temveč zgolj v družbi dveh telesnih stražarjev. "Ko je šel mimo mejne kontrole, je nadaljeval z joggingom, ves čas pa sta ga spremljala tudi telesna stražarja," še poročajo pri sosedih.

Pahor naj bi čez mejo nazaj v Slovenijo "odjoggiral" okoli 18. ure. Sicer pa je za premierja znano, da zelo rad teče, večkrat pa ga domačini vidijo tudi na joggingu v Umagu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.