Slovenija
22 ogledov

Pahorja zapustila zaradi Erjavca

Julijana Bizjak Mlakar. Saša Despot
Julijana Bizjak Mlakar danes izstopa tudi iz poslanske skupine SD. Stranko je že zapustila, že v torek pa se bo pridružila DeSUS-u.

Stranko Boruta Pahorja SD je zapustila 29. septembra, danes Julijana Bizjak Mlakar odhaja še iz poslanske skupine. V torek bo že postala članica DeSUS-a. Na njihovi listi bo nastopila že na predčasnih volitvah, evidentirana pa je v Kamniku.

Odšla zaradi gluhih ušes

Kot je dejala ob odhodu iz SD, se je za to odločila, ker po njenem mnenju vlada in poslanci SD pogosto ostajajo gluhi za zahteve svojega članstva, potrebe prebivalstva in javni interes. S tem po njenih besedah omogočajo plenjenje še preostalega javnega premoženja, kar je v nasprotju s programom SD.

Opozoriti je želela tudi škodljive procese na področju zdravstva. Med drugim je kot sporna izpostavila prodajo Železniškega zdravstvenega doma Ljubljana in predlog zakona o izvajanju dejavnosti splošnega pomena. Kot je poudarila za STA, nasprotuje privatizaciji in komercializaciji javnih zavodov.

Komentarjev 2
  • Veteran 21:20 22.oktober 2011.

    Točno je preračunala kje bo lahko nadaljevala izkoriščati državo in vleči plačo poslanke. Seveda pa DESUS je itak imel odpravka s smetmi, kar je Erjavca odneslo. Kakšna beda.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 18:19 06.oktober 2011.

    Baba bi se sisala na poslansko plačo do smrti,zato pa zapušča Boruta,saj meni,da nima šans,če bo še v SD?