Slovenija
224 ogledov

Pahorjeva zlata ribica

Pahor in zlata ribica
1/2
Reševalni pas/Twitter
Predsednik države Borut Pahor po novem deli svojo pisarno, in sicer z zlato ribico Princeska I.

Objava fotografije Princeske I. na uradnem Twitter profilu predsednika države Boruta Pahorja je v tviteraški sceni naletela kar nekaj odzivov.

Nemalo je bilo takšnih, ki so najprej opozorili, da je akvarij ni ustrezen. "Protip: okrogle posode niso OK, ker ne moreš namestit vodnega filtra. Mrtva zlata ribica pa ful žalostno zgleda. Dejte zrihtat," pravi @pengovsky

"Predsednik si je nabavil zlato ribico. Šifra: Gadafijeve kamele nikoli ni bilo ali zakaj imajo Slovenci spomin zlate ribice," pa o skrivnost nove prebivalke Pahorjeve pisarne razmišlja   @MatijaStepisnik.


Med ostrejšimi je bil odziv @tjasenka: "@BorutPahor, čestitam za nov prispevek k PR blaznosti. Tega dobrohotno ne bom štela med politične nebuloze. Predsednik ste, ne PR opica."

@HipsterBorut pa ima že pripravljene tri želje: "1)Lasje, ki jih ni treba vsako jutro česati. 2) Da bom končno razumel, kaj je niacin. 3) Da me Janez še kaj pokliče."



Komentarjev 4
  • URIAH HEEP 17:05 10.april 2013.

    Po možnosti z bitcoinom.

  • URIAH HEEP 17:04 10.april 2013.

    Ma kaka ribica.Poglejte ga raje, kako se pretvarja da dela.V resnici bere kabalska navodila Evropske komisije, kako pomagati pri zafuranju države, da jo bodo kasneje lahko pokupili za drobiž z fiktivnim denarjem.

  • macko 12:16 10.april 2013.

    ej borut, borut, že zadnjič sem ti rekel, da se kakega dela loti.a to pomeni, da je soda slovenije samo še "rokah" zlate ribice ?jaz žal na to ne pristajam, ti ? pa kakor veš.....