Slovenija
632 ogledov

Perčič za Kunstlja

Francija Perčiča na sodišče ni bilo, ker je bil ves teden na službeni poti v Rus Žurnal24 main
Tožba. Janša bi zaslišal strokovnjake državnega arhiva.

Razžalitev. Predvidoma do sredine decembra bodo strokovnjaki državnega arhiva preverili, ali SDS Janeza Janše razpolaga z verodostojnim dokazom, da naj bi svetovalec predsednika države Franci Perčič deloval v nekdanji službi državne varnosti oziroma Udbi.

Takrat se namreč na ljubljanskem sodišču nadaljuje obravnava tožbe, s katero Perčič od SDS zahteva deset tisoč evrov, ker naj bi ga leta 2008 javno neutemeljeno označili kot sodelavca Udbe.

Hkrati želi, da bi na sodišču Janšo soočil z nekdanjim pripadnikom Morisa Mitjo Kunstljem. Ta na svojem blogu namreč opisuje domnevno sporna Janševa ravnanja v preteklosti.

Komentarjev 10
  • Žurnalček 23:43 02.marec 2012.

    Dejanja Krivonogega pleškota niso domnevno sporna , ampak so popolnoma nedomnevno resnična. Mitja hebi SS-ovcem mater kolker le moreš. Dost so te zjebal, zdaj je čas , da mu in jim vrneš z desetkratnikom !

  • KOJAK 10:17 21.oktober 2011.

    hokejist12 a zapiska o sebi, da si gej nisi pa nikjer našel?

  • hokejist12 09:49 21.oktober 2011.

    Gregor Virant Svojo usmerjenost nekaj časa niti ni preveč skrival, kajti zaradi poročenega statusa se je počutil povsem varnega. Druženje s Pogorevcem in Repom po posebnih sobah ljubljanskih lokalov so si mnogi očividci znali razložiti po ...prikaži več svoje, vsak dvom pa je za poznavalce odpadel, ko si je Virant v vlogi ministra v Janševi vladi po nasvetu Pogorevca za državnega sekretarja izbral ravno Romana Repa. Z njim sicer nista imela intimne zveze, kajti Virantov intimni partner je bil takrat ambasador EU v Sloveniji Foure. Ta svoje istospolne usmerjenosti ni pretirano skrival. Med drugim je bil vsako leto svojega mandata goreč govornik na ljubljanskih paradah ponosa. Po kočanem mandatu v Sloveniji je Foure služboval v Makedoniji, Virant pa si je po volitvah 2008 nemudoma organiziral svetovalno delo pri Makedonski vladi. Skopje, kjer je Virant po cele tedne učil Makednonce evropskih navad, je bilo skupaj z rezi