Slovenija
14 ogledov

Pestro za prosti zimski teden

Med zimskimi počitnicami so otroci lahko tudi v varstvu, cene se gibljejo od dev Žurnal24 main
Počitnice. Za otroke varstvo, ustvarjalne delavnice, predstave in joga.

 V ponedeljek se za osnovno- in srednješolce začnejo zimske počitnice, ki bodo trajale do petka. Zbrali smo nekaj dogodkov, ki se jih lahko v tem času udeležijo.

Šest dogodkov je brezplačnih, za preostalih 11 pa je potrebno plačilo. Cene se gibljejo od pol evra do 137 evrov, odvisno od dolžine in vrste delavnice oziroma dogodka. Pri nekaterih je potrebna tudi predhodna prijava.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Počitniško varstvo

V Pionirskem domu bo varstvo za otroke od ponedeljka do petka od 7.30 do 16.30. Cena je 78 evrov, udeleženci pa bodo dobili tudi zajtrk in kosilo. Namenjeno je otrokom od 6. leta, čez dan pa so zanje pripravili igre in delavnice.

V Vodnem mestu Atlantis bo varstvo otrok med počitnicami potekalo od 7. do 17. ure. Cena je 33 evrov na dan za enega ali dva dneva ter 29 evrov na dan, če bo otrok v varstvu tri ali več dni. V ceno je vključen plavalni tečaj in trije obroki hrane na dan.

Otroke bodo med počitnicami varovali tudi v osnovni šoli Fužine, in sicer od 7. do 16. ure. Cena je devet evrov na dan, otroci pa bodo dobili zajtrk in kosilo. Za vsa varstva se je treba prej prijaviti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.