Slovenija
1768 ogledov

Pivčeva: "Članstvo me lahko razreši, a na zakonit način"

DeSUS, Aleksandra Pivec Anže Petkovšek 11. kongres stranke DeSUS, hotel Four Points
Za razprtijami v stranki naj bi po njenih besedah stal Karl Erjavec.

Predsednica stranke DeSUS in ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivec je za TV Slovenija dejala, da jo "članstvo stranke lahko razreši, a na zakonit način". 

Prepričana je, da bolj kot zadnji dve aferi, stranki škodijo notranje razprtije in razkol, za katerim naj bi, kot je zatrdila, stal tudi Karl Erjavec. O tem naj bi imela informacije s terena. "Stranko smo razdvojili na ta način, da so se ljudje začeli opredeljevati po nekih straneh. Ta dva primera, ki sta bila izpostavljena, nikakor nista naključna. Vem, da so bile te zadeve namerno poiskane, kje jih je treba in kje se jih da izpostaviti," je povedala za TV Slovenija.

Z delovanjem koalicije je sicer zadovoljna, veseli jo tudi ustanovitev Urada za demografijo, ki naj bi z delom začel septembra. "Vodil ga bo minister ali ministrica brez listnice. Sedež bo v Mariboru. Vesela sem, ker ta zgodba prihaja h koncu, zato bomo v četrtek na vladi razpravljali in tudi skušali potrditi ta odlok o sprejemu," je še dejala Pivčeva.

Tomaž Gantar Slovenija Gantar spet kritičen do Pivčeve: "Čas je, da se to neha"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 21
  • jakec1575 13:05 20.avgust 2020.

    hahaha. vecina lokalnih odborov je noce, poslanci je nocejo, del vodstva je noce in ona se vedno govori olegalnosti. :) sds prosti......

  • kapibara 09:06 20.avgust 2020.

    Nedaj se "Ines"... https://www.youtube.com/watch?v=w0FApkKrv4U

  • Avatar praufo
    praufo 15:15 19.avgust 2020.

    ne razumem, zakaj ste nekateri tako naivni, tukaj gre za čisto politično igro ... gospo so izvolili, ker se je očitno korl naveličal, al je pa rabu dopust, ne vem, zdej spet rovari, po počitnicah, baraba ... izkazala se je ...prikaži več kot sposobna, postala ministrica in dobro dela ... problem je medijski zakon rtv trdnjava, ki so jo začeli rušit, leglo stare partije cel kup funkcionarjev, cilj je desus razbit, zato da pade vlada in desus je judež te vlade, ... tak je načrt, za njim pa stoji aktivistka fajon