Slovenija
170 ogledov

Plačilni avtomati v vseh Telekomovih centrih

Telekomovo optično omrežje bo moralo biti na voljo vsem operaterjem, ki bodo zan Žurnal24 main
Telekomunikacijski operater Telekom Slovenije odslej uporabnikom nudi možnost plačila računov za opravljene storitve tudi prek plačilnih avtomatov.

Ti so na voljo v vseh Telekomovih centrih in omogočajo hitro, enostavno in uporabniku prijazno plačilo računov brez provizije.

Uporabniki lahko račune za telekomunikacijske storitve poravnajo s pomočjo plačilnega naloga ali generične kode, ki jo pridobijo prek SMS-sporočila ali osebno na prodajnem mestu.

Na plačilnem avtomatu se lahko poravnajo obveznosti za vse opravljene storitve Telekoma Slovenije, torej za klasično telefonijo, storitve Mobitel in Siol. Plačilo na avtomatu poteka s plačilno kartico, zaščiteno s PIN-kodo, plačilo z gotovino pa ni možno.

Pri Telekomu Slovenije so možnost plačila računov prek avtomata testno uvedel že julija lani v Telekomovem centru Citypark v Ljubljani in Telekomovem centru v Celju, zaradi dobrega odziva uporabnikov pa so se v odločili za uvedbo plačilnih avtomatov v vseh Telekomovih centrih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.