Slovenija
3859 ogledov

Ples na službeni mizi in škropljenje s penino

Goran Malenić
Pred dnevi so mu odvzeli vozniško dovoljenje, ker je vozil pijan, zdaj je zaokrožil sporen posnetek z njegovega delovnega mesta. Bo odstopil?

Direktor stanovanjskega sklada Mestne občine Koper Goran Malenić danes na vprašanja glede odstopa ne odgovarja, za novinarje danes ni dosegljiv.

Pred dnevi so ga policisti zalotili pri vožnji v opitem stanju, napihal je 1,2 promila in ostal brez vozniškega dovoljenja.

Zdaj je na spletu zaokrožil posnetek omenjenega direktorja Malenića, na katerem ta s steklenico penine pleše na mizi svojega delovnega mesta. Slišijo se zvoki Merlinove pesmi Moj je život Švicarska, direktor s penino škropi zbrano družbo.

Malenića na delovnem mestu ni, za pojasnila ni dosegljiv, je pa jasen koprski župan Aleš Bržan, ki z njegove strani pričakuje odstop. Malenić je v telefonskem pogovoru za oddajo 24ur dejal, da zadeve obžaluje, a da funkcija, ki jo opravlja, ni vezana na zaupanje javnosti oziroma na volitve, temveč na mandat, ki mu ga je podelil svet zavoda in da zato ne namerava ponuditi svojega odstopa.

Svoj mandat je Malenić nastopil v času županovanja Borisa Popoviča.

slovenija 15.04.2010 alkotest, policija, pihanje, vinjeni voznik, Ljubljana, fot Župan se je že oglasil Slovenija Še en direktor javnega koprskega podjetja močno vinjen za volanom

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • softundsicher 13:25 19.november 2019.

    Kaj je slavil?

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 12:30 19.november 2019.

    Nič posebnega ... še ena tipična primitivna pijandura več v našem 'švicarskem' raju!