Slovenija
1343 ogledov

Še en direktor javnega koprskega podjetja močno vinjen za volanom

slovenija 15.04.2010 alkotest, policija, pihanje, vinjeni voznik, Ljubljana, fot Boštjan Tacol
Alkotest je pokazal, da ima v organizmu 0,58 miligrama (1,2 promila) alkohola. Koprski župan Aleš Bržan pričakuje, da bo ponudil odstop.

Direktorju koprskega stanovanjskega sklada Goranu Maleniću so policisti po poročanju Primorskih novic odvzeli vozniško dovoljenje, potem ko je alkotest pokazal, da ima v organizmu 0,58 miligrama (1,2 promila) alkohola. Koprski župan Aleš Bržan pričakuje, da bo ponudil odstop.

Boris Popovič Slovenija Padec Borisa Popoviča. "Bržan nima pojma, poglejte ga!"

Malenić se je v četrtek v Portorožu udeležil posveta o nepremičninskem poslovanju, ko se je vračal z večerje, pa so ga policisti ustavili pod Šmarjami. V križišču so mu pomahali z rdečo lučjo, Malenić je ustavil in opravil alkotest. Ta je pokazal, da je v Portorožu spil precej več, kot bi pred vožnjo smel, zato so mu vzeli vozniško dovoljenje, niso ga pa peljali v celico na policijsko postajo, ker je za vožnjo do doma poklical taksi, dogajanje povzema časnik.

DARS napačna smer avtocesta Slovenija Pijan in v napačno smer je vozil koprski podžupan

Malenić dejanje obžaluje, Bržan pa je za Primorske novice dejal: "Tega ne moremo dopuščati, ker je takšno ravnanje nesprejemljivo. In pričakujem, da se bo zgodilo enako kot nedavno pri podžupanu. Da bo ponudil svoj odstop." Na pripombo, ali se mu ne zdi nekoliko nenavadno, da so v dobrih dveh mesecih policisti ujeli že drugega pijanega koprskega funkcionarja, pa je odvrnil, da gre očitno za težavo, ki se je je treba zavedati in aktivno reševati.

DARS napačna smer avtocesta Slovenija Peroša uradno ni več koprski podžupan

Malenićevo ravnanje se zdi nesprejemljivo tudi predsednici nadzornega sveta stanovanjskega sklada Mojci Hilj Trivić. Ko se bodo z informacijo seznanili vsi nadzorniki, bodo sprejeli stališče in oblikovali poziv direktorju, naj v zvezi s tem sprejme neko odločitev, je povedala.

Komentarjev 1
  • malarin 13:33 16.november 2019.

    Malenič se je v četrtek v Portorožu udeležil posveta o nepremičninskem poslovanju, ko se je vračal z večerje, pa so ga policisti ustavili pod Šmarjam... To je bil službeni dogodek. Damo Slovenski državljani kaj na čast ? ? ? Primer: ...prikaži večmer: Koroška - Avstrija - (Feuerwehr-Chef Josef Meschik) V petek napihal v ponedeljek dal odstop in v torek že uradno iščejo novega poveljnika koroških gasilcev ! Tako funkcionira naša soseda Avstrija ! ! ! Kaj pa Slovenija ? ? ? Zbudi se SLOVENIJA !

Sorodne novice