Slovenija
26 ogledov

Pločevinasta barikada

Zaparkirani v ZOO-ju
1/3
Bralec Žurnala24
Takole so danes zaparkirali belega audija in črno toyoto verso na parkirišču ljubljanskega živalskega vrta. Dva avtomobila sta parkirala pravokotno prav pred njiju, čeprav je bila vrsta parkiranih avtomobilov tudi za omenjenima avtomobiloma.

Lastnika črne toyote verso sta samo začudeno gledala, kako sploh komu pride na pamet parkirati svoje vozilo na tak način, medtem ko sta morala z majhnimi otroci čakati na to, da se prikažeta lastnika pred njegovim avtomobilom parkiranih vozil. Kdaj bosta prišla, sta lahko samo ugibala. Zato sta že kmalu poklicala tudi policijo.

Ali je policiji kaj hitreje uspelo najti lastnika nepravilno parkiranih vozil, lahko samo ugibamo. Morda je slednja prej domov nagnal dež, ki se je ulil dobre pol ure potem, ko sta lastnika črne toyote verso presenečeno ugotovila, da sta se znašla v pločevinasti zanki.

Komentarjev 5
  • Lobsters 10:54 19.september 2011.

    Še komentar iz prve roke: policaji prišli v roku pol ure, redarji s pajkom pa v roku ene ure. In tako se je naša zoo odisejada zaključila. Žal mi je za otroka(-e) staršev, ki so nespametno parkirali in bili deležni ...prikaži več neprijetne zgodbe, ko so ostali brez avtomobila...

  • Bizgec 23:35 18.september 2011.

    aaarri, neverjetno je, da je voznik Peugeota sel obiskat svoje sorodnike v ZOO (samo v Sloveniji lahko opice dobijo voznisko dovoljenje).

  • gggg 20:26 18.september 2011.

    Ne, nič ni sporno, da se vidi registrska številka. Naj vsi vidijo, kdo ne zna parkirat, oziroma kdo nesramno parkira.