Slovenija
28 ogledov

Po luknjah v službo in vrtec

Žurnal24 main
Uslužbenci tehnološkega parka in starši otrok v vrtcu se sredi Ljubljane vsak dan vozijo po preluknjani cesti. MOL: Celovita obnova ceste prihodnje leto.

"Že več kot osem mesecev se dan za dnem uslužbenci Tehnološkega parka Litostroj vozijo po makadamski cesti, ki bolj spominja na kolovoz iz leta 1800 kot pa na dovozno cesto do več podjetij," je ogorčen eden od naših bralcev. "Že večkrat je bilo opozorjeno na to dovozno cesto, pa se do zdaj ni zgodilo nič, razen tega, da dan za dnem uslužbenci stranke in starši otrok v vrtcu uničujejo svoja vozila na tej 'cesti'."

Uporabniki Alešovčeve ulice so na problem opozorili tudi Mestno občino Ljubljana, ki je med Pobudami meščanov zapisala, da bo cesto, z vsemi komunalnimi vodi, pločniki in kolesarsko stezo, prihodnje leto uredil Imos. Kdaj točno naj bi se obnova začela, niso zapisali. Za konkretnejše informacije o stanju projekta smo povprašali tudi na Imos. Odgovore še čakamo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.