Slovenija
4813 ogledov

Po Mercatorju na dom po novem dostavlja tudi Spar

Spar dostava Žurnal24
Spar Slovenija ima po novem tudi spletno trgovino, o kateri se je ugibalo že dlje časa.

Spar od danes naprej omogoča tudi spletno nakupovanje. Da jih zanima splet, je generalni direktor družbe Spar Igor Mervič sicer povedal že na novinarski konferenci februarja lani, ko je napovedal, da bodo spletno trgovino odprli, ko bodo presodili, da za vzpostavitev obstajajo ekonomsko upravičeni razlogi.

Do zdaj je tovrstno nakupovanje omogočal le Mercator, po tem ko so se pri E.Leclercu poleti odločili, da bodo svojo spletno trgovino zaprli. Na vprašanja, o razlogih za zaprtje, E.Leclerc ni odgovarjal.

Tako Spar kot Mercator obljubljata brezplačno dostavo izdelkov na dom ob nakupu nad 40 evrov, pri čemer Spar za zdaj dostavlja le v Ljubljani in okolici, Mercator pa še v nekaterih drugih večjih krajih. Nakupljene izdelke je mogoče prevzeti tudi na prevzemnih točkah. Spar ima za zdaj le eno prevzemno točko v ljubljanskem Cityparku, Mercator pa ima prevzemna mesta poleg Ljubljane tudi v Celju, Kopru, Kranju, Mariboru, Murski Soboti, Novem mestu, Postojni in Slovenj Gradcu.

Oba trgovca omogočata plačilo preko spleta ali ob prevzemu.

1/7
Komentarjev 3
  • barbara.erzen 13:25 22.januar 2018.

    Pozdravljen! Verjetno res. V ceniku imajo tudi tale člen, ki pravi, da v primeru posebnih promocij se cena dostave lahko spremeni in sicer cena dostave v tem primeru navedena v promociji in je GRATIS dostava lahko že ob nižji vrednosti ...prikaži več naročila. "Primer takšne promocije - Brezplačna dostava za fizične kupce ob naročilu nad 20€."

  • kapibara1 13:16 22.januar 2018.

    Merkator je imel v novembru brezplačno dostavo nakup 20 evrov in več ! Mogoče je bila kaka akcija ??