Slovenija
64613 ogledov

Naslednjih nekaj dni kar do 17 °C, nato sledi tole

Sprehod
Začetek februarja je postregel s toplimi dnevi. Takšne so napovedi za prihodnje dni.

Po pretežno oblačnem, ponekod tudi meglenem jutru, lahko dopoldne na vzhodu in severu države pričakujemo, da se bo delno zjasnilo. V zahodnih krajih bo občasno rosilo ali rahlo deževalo, pravijo na Agenciji za okolje RS. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje temperature bodo od 9 do 14, na vzhodu do 16 °C. 

V soboto bo na vzhodu države delno jasno, drugje bo pretežno oblačno. Predvsem v hribovitih krajih na zahodu bo občasno rahlo deževalo. Tudi v soboto bo pihal šibak do zmeren jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo na severu okoli 2, drugje od 6 do 10. Najvišje dnevne temperature se bodo gibale od 10 do 14, na vzhodu do 17 °C. 

V nedeljo prihaja sprememba. Dež se bo na zahodu okrepil in se čez dan razširil na večji del države. Pihal bo južni veter, ob morju okrepljen jugo. Še naprej bo razmeroma toplo, pravijo na agenciji za okolje. 

V ponedeljek se bo nadaljevalo oblačno vreme, ponekod bo rahlo deževalo. Meja sneženja se bo na severu spustila do okoli 800 m nad morjem. V popoldanskih urah bodo padavine večinoma ponehale. 

vremenska dolgoročna napoved | Avtor: Arso Arso

Oblačno vreme z občasnimi padavinami bo prevladovalo v naslednjem tednu vse tja do sobote. Po nižinah bo večinoma deževalo. Največ padavin lahko pričakujejo na zahodu države. Do sredine prihodnjega tedna bo razmeroma toplo, kasneje bi se lahko ohladilo. 

dezurni@zurnal24.si
 

 
Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:46 06.februar 2021.

    Še vreme je Janez na svojo stran dobil, da se norca iz poštenih ljudi dela.

  • pesnik51 10:05 05.februar 2021.

    a ste "novinarji" v stanju napisat en naslov članka brez da je click bait? .. nato sledi tole... debilno