Slovenija
39 ogledov

Po vasi steklo 50 tisoč litrov gnojnice

Iztakanje gnojnice
1/4
PGD Gornja Radgona/Sobota info
Na zbiralniku je nastala razpoka, izteklo ogromno gnojnice.

"Ob 14.30 je v naselju Plitvički vrh v občini Gornja Radgona, nastala razpoka na zbiralniku gnojnice. Iz zbiralnika je izteklo okrog 50.000 litrov gnojnice, katera je čez dvorišče odtekala na cestišče in v obcestne jarke," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

"Gasilci PGD Gornja Radgona, Zbigovci in Apače so z vodo iz cistern očistili cestišče. Mesto dogodka so si ogledale tudi pristojne občinske službe," še poročajo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • Žurnalček 20:36 13.maj 2016.

    Kot jaz vidim , je tole samo beton brez armirane dvojne železne mreže in je narejen od kmeta samega , armaturo je pa vetrjetno porabil za kaj drugega. Ne samo da je beton počil , prišlo je tudi do ugreza ...prikaži več temelja ene strani stene. Kaj je delal in kam gledal nadzorni gradnje ? Njega zapret in na sodišče , da bo drugič vedel al je k kmetu prihajal na požrtijo ali v komtrolo gradnje tako zahtevnega objekta !!!!!

  • Boris Odreitz 23:23 12.maj 2016.

    tja pa spada samo malo jača atomska bomba da bo kak dober efekt

  • Boris Odreitz 23:22 12.maj 2016.

    kapelico je bog očuval.Tako kot v Križevcih ko je enkrat bog poslal strelo v cerkveni toranj je zagorela drugič pa je toranj kar padel intako je dobri bog poosebljena nadnaravna dobrota kaznoval svoj hram. Ja ti ti ti Križevčani kaj ...prikaži veči kaj ste grešili da vas je dobri pošteni bog tako "oklafutal".Ja najverjetneje so kapelico namerno pognojili no