Slovenija
100 ogledov

Podražili bodo klice in nekatere pakete

plačilo z moneto Saša Despot
Od 1. maja bo 12 evrov zaračunal tudi za prekinitev naročniškega razmerja.

"Odslej bomo uporabnikom zaračunavali 12 evrov za prekinitev naročniškega razmerja, ko na njihovo željo preneha naročniško razmerje ali v primeru dokončnega izklopa iz naše baze zaradi neplačevanja," pojasnjujejo pri našem največjem operaterju in dodajajo: "Navedeni znesek ne velja za menjavo naročniških razmerij znotraj Telekoma ali ob prehodu uporabnika k drugemu operaterju." Poudarjajo še, da so edini operater pri nas, ki tega doslej ni zaračunaval. Pri Tušmobilu in Simobilu stroški prekinitve razmerja denimo znašajo pet evrov, Amis vam bo za storitev zaračunal 16 evrov, pri T-2 pa preklic naročniškega razmerja stane 20 evrov.

Dražji paketi in pogovori

"Pri mobilnih paketih cene aktualnih in med uporabniki najbolj priljubljenih paketov ostajajo nespremenjene. Spreminjajo se cene starejših paketov," okoli petodstotno podražitev potrjujejo pri Telekomu. Preostali operaterji višjih cen ne načrtujejo.

Od 1. maja bodo dražji tudi pogovori v fiksnem omrežju. Deset odstotkov več bo treba plačati za klice na telefonske številke Telekoma, pet odstotkov več pa za klice na preostale fiksne in mobilne številke.

S 1. majem bo naš največji operater uvedel tudi mesečno naročnino za Moneto. Uporabnikom se bo ob prvi uspešno zaključeni transakciji samodejno aktivirala osnovna članarina 0,49 evra na mesec. Naročnikom, ki imajo storitev vključeno, a je ne uporabljajo, članarine ne bodo zaračunali. 

Komentarjev 10
  • Lapanka 09:54 11.april 2014.

    Se popolnoma strinjam, ko te nekdo začne tako na polno prenašat naokol potem se to samo še nadlajuje. Požrešni Telekom je prevladal in sedaj je treba skubit že tako obubožano ljudstvo. In super pogruntavščina, če hočemo it drugam bomo morali ...prikaži več plačati. Se odpovem štirim pivam in se vas znebim!

  • edvard 20:56 10.april 2014.

    Radevolje dam teh 12€ in da se vas rešim za vedno!!!

  • badumtss 18:17 10.april 2014.

    Pišete pa naslove kot da se bomo samo mi pogovarjali dražje, vi novinarji pa ne.Itak obstajajo alternative, skype, fb itd... prisluškujejo nam itak povsod.