Slovenija
82537 ogledov

Arso. Podrobnejša napoved. Izrazita hladna fronta.

Megla, vreme
Danes in jutri še lepa dneva, potem preobrat.

Kot smo že poročali, v vremenskih napovedih za prihodnji teden se pojavi tudi beseda 'sneg'. Agencija za okolje RS objavlja napoved do vključno prihodnjega torka. 

Po napovedih bo dans jasno, najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 25, v krajih z dolgotrajnejšo meglo okoli 17 stopinj Celzija. Tudi jutri bo v večjem delu držve še pretežno jasno, predvsem po nižinah osrednje Slovenije bo zjutraj in dopoldne megla. Popoldne se bo v hribovitem svetu zahodne Slovenije pooblačilo. Zapihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 10, ob morju okoli 12, najvišje dnevne od 18 do 24 stopinj.

V sredo bo zmerno do pretežno oblačno. Zvečer in v noči na četrtek bo ponekod že rahlo deževalo. V četrtek bo pretežno oblačno, ponekod na zahodu bo občasno rahlo deževalo.

Napoved od 3. do 8. novembra

Območje visokega zračnega tlaka nad južno Evropo bo nekoliko oslabelo. V petek bo nad severnim Sredozemljem nastalo ciklonsko območje, v noči na soboto pa nas bo prešla izrazita hladna fronta. Za njo se bo nad južno polovico Evrope postopno krepilo območje visokega zračnega tlaka, vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

V četrtek bo pretežno oblačno, a večinoma suho. Oblačno in deževno bo v petek. Pihal bo jugozahodni veter. V noči na soboto bo zapihal severovzhodni veter, na Primorskem pa burja. Meja sneženja se bo spuščala. V soboto čez dan bodo padavine ponehale. Od nedelje do torka kaže na suho vreme. Hladneje bo. Temperature bodo okoli 15 stopinj, napoved sklenejo pri Arsu.

Arso preglednica | Avtor: Arso Arso

Jutranja megla Vreme Slovenija Preobrat. Pozor, v napovedi za prihodnji teden se pojavi beseda "sneg" vročina temperatura sonce pripeka termometer slovenija Slovenija Noro, kakšna temperatura že navsezgodaj zjutraj!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar lopov
    lopov 18:12 04.november 2022.

    A Golobovi izpadi pa niso sovražni govor... nočemo sds v vladi tega ne bomo dopustili.. naredili bomo vse da nw pride v vlado...