Slovenija
73 ogledov

Podžupana Maribora prejela smrdljivo pošiljko

Jernej Završnik, podžupan Milan Mikl in Irena Sedonja pozivajo k pošiljanju SMS- Žurnal24 main
Podžupana Maribora Milan Mikl in Astrid Bah sta v jutru po tretji vstaji prišla v službo, kjer sta ju čakali pismi z neprijetno vsebino. Po pisanju Večera sta ju naslovnika "prebrala", ne da bi ju sploh odprla.

"Od daleč sem zavohal, kaj je v njem," je za Večer potrdil podžupan Maribora Milan Mikl, da mu je neznani pošiljatelj po uradni pošti poslal sledi iztrebkov. Ob vprašanju, ali človeških ali živalskih, se je nasmehnil: "Človeških, človeških."

Kdo stoji za omenjeno pošiljko, Mikl ne ve, je pa dejal, da se mu to ni zgodilo prvič. Takšno pismo je dobil že pred dvema letoma, ko je delal še pri Slovenskih železnicah kot vodja sekcije, in ga še danes hrani. Domneva, da ga je poslala ista oseba, kakšen je motiv, pa ne ve, saj je prepričan, da svoje delo opravlja dobro in ima čisto vest.

Ko so ga novinarji Večera vprašali, kaj bo ukrenil s pismom, je dejal, da ne on ne Bahova pisma nista odpirala, ampak so to storili policisti, ki sta jim prijavila prejetje sumljive in predvsem smrdljive pošiljke.

 

Komentarjev 8
  • svizec 09:00 08.december 2012.

    Mat kurja, je bil pa tolk radoveden da je pogledu , a je mislu da je čokolado fasal.

  • Scott 23:10 07.december 2012.

    Rdeči so že marsikaj pošiljali,tudi metke v glavo.?

  • privat 19:49 06.december 2012.

    če jih pogledam že vidim da tega položaja niso vredni...kako bolana politična scena..