Slovenija
22 ogledov

Poglejte kdaj k sosedom

Vlomilce jeseni premami tudi ozimnica, najraje pa imajo zlatnino in še raje dena Žurnal24 main
Vlomilci na Celjskem so v zadnjih dneh zelo aktivni, zato previdnost ne bo odveč. Policisti so zaradi tega zelo zaposleni.
 

Pazljivo opazujte

In obvestite. Zlasti neznance, ki se gibljejo v prostorih blokov, predvsem pa si zapomnite podrobnosti o sumljivih ljudeh oziroma njihovih prevoznih sredstvih. Ko opazite sumljivega človeka, obvestite policijo na telefonsko številko 113.

Celjski policisti imajo zadnje dni polne roke dela z vlomilci. Neznanec je iz stanovanja v Ulici Dušana Kvedra v Šentjurju odnesel nekaj gotovine in zlata, včeraj so bili na delu vlomilci v Celju in Žalcu. V Celju so vlomili v stanovanje v stanovanjskem bloku na Malgajevi ulici, od koder so, ko so pregledali vse predale, odnesli ovojnico z gotovino in večjo  količino zlatega nakita.




 
 

Pravijo, da radovednost ni lepa čednost, a včasih je koristna in vam bodo sosedje zanjo hvaležni.

Janko Goršek

 
Tatovi morda tranzitni
V Žalcu je vlomilca pri nečednem početju zalotila lastnica, a mu je kljub temu uspelo pobegniti. Istega dne je neznanec v Žalcu poskušal vlomiti še v stanovanje, a so jo pri tem skupila samo vrata, ki se niso vdala. Srečo je poskušal še pri sosednjih in ta mu je naposled uspelo odpreti, iz notranjosti pa je ukradel zbirko kovancev in nekaj predmetov.
Ljudi zato opozarjamo, naj kdaj pogledajo, kaj se dogaja pri sosedih. Trenutno še preiskujemo, ali imamo opravka s kakšnim tranzitnim obiskom iz katere od vzhodnoevropskih držav ali tistimi, ki vlamljajo zato, da lahko kupijo prepovedano drogo,” pravi vodja celjskih kriminalistov Janko Goršek.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.