Slovenija
7673 ogledov

Pogrešano našli s pomočjo reševalnih psov

Reševalni psi IRO
Pogrešano v veliki iskalni akciji našli močno podhlajeno, kasneje je v bolnišnici umrla.

Pogrešana 64-letno Ivanka Rutar iz okolice Ilirske Bistrice, ki so jo dopoldne našli močno podhlajeno, je v bolnišnici umrla, so sporočili s PU Koper.

Da jo pogrešajo, so svojci sporočili v nedeljo popoldan, iskalna akcija pa se je pričela še isti večer ter nadaljevala tudi ponoči in v ponedeljek. Danes dopoldne so jo našli s pomočjo reševalnih psov v bližini naselja Kuteževo.

Rutarjevo so našli močno podhlajeno in jo odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

razno 25.03.09 starejsi gospe, sprehod, bergle, upokojenci; foto:Sasa Despot Na pomoč! Slovenija V domu za starejše v Črnem Vrhu nad Idrijo pogrešajo stanovalko

Kot so pojasnili na Policijski upravi (PU) Koper, je bilo v iskalno akcijo vključenih približno 140 oseb, poleg policistov tudi domačini, ilirskobistriški gasilci, vodniki reševalnih psov iz Ljubljane, Postojne in Kopra, gozdarji z zavoda za gozdove, lovci iz lovskih družin Kozlek in Zemon ter drugi prostovoljci.

Na PU Koper ocenjujejo, da je bila tokratna akcija "primer uspešnega sodelovanja vseh služb, prostovoljcev in okoliških prebivalcev".

Pogrešana hrvaška kriminalistka Slovenija Pogrešano hrvaško policistko našli mrtvo v Sloveniji

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.