Slovenija
24 ogledov

Policija išče Boruta Hriberška

Borut Hriberšek PU Ljubljana
Policija zaradi velike tatvine išče 47-letnega Boruta Hriberška. Po neuradnih informacijah naj bi ravno on Sintal okradel za milijon evrov.

Policijska uprava Ljubljana zaradi sumov storitve kaznivega dejanja velike tatvine išče 47-letnega Boruta Hriberška iz Kamnika. Kot nam je uspelo izvedeti neuradno, naj bi šlo za moškega, ki je Sintal okradel za milijon evrov.

Včeraj so v oddaji 24ur poročali, da so jim na policiji kot tudi na Sintalu potrdili, da je njihov zaposleni, 47-letni moški, ki je skrbel izključno za varovanje denarja, v treh vrečkah iz sefa odnesel milijon evrov.

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da to sporočijo na eno izmed telefonskih številk policije: intervencijsko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 19
  • Žurnalček 07:00 10.april 2013.

    Če misli kdorkoli v tej SLO , da bo kdorkoli tega možakarja naznanil , če ga slučajno vidi , je zdrav za u Polje !! Če ga pa kdo , evo da mu vržem prokletstvo.-nomen . Zatrl se ti rod !

  • Žurnalček 06:56 10.april 2013.

    To je denar nakraden od delavcev Sintala od strani lastnikov. Kako došlo , tako prošlo !Pa kaj ni še mal počaku , da se naberejo vsaj trije miljončki !

  • Žurnalček 06:50 10.april 2013.

    Če rabiš avto , da te nau polcija preganjala in iskala tvojega , jutri ga pustim v Tivolju med rudarjem in Lepo žogo. Bencin natankan , nimaš problema 700 km. Če ga pa ne rabiš , ti pa želim ...prikaži več najsrečnejšo pot v tople kraje . Brazilija ne vrača , sam z eno se moraš poročit , ki ima že otroka in boš zaščiten kot Kočevski medved. Tole , da si pa bandi lopovski pobral denar , bo pa treba nagraditi še z naslovom SLOVENEC LETA !! Ja banda je varnostnikom znižala plače za 100 € , x 1400 zaposlenih je to 140.000 € vsak mesec v žep , na račun KVALITETE VAROVANJA , ker vem , da so varnostiki , ker pač niso mogli drugaće protestirati SPALI in pili. Podjetja so plačevala pa pošteno , misleč da so kvaliteta. Banda ne pa kvaliteta!