Slovenija
613 ogledov

Policija išče večje število kandidatov

Policija - meja policija.si
Slovenska policija je na svolji spletni strani objavila razpis za delovna mesta. Išejo "večje število" kandidatov za policiste - nadzornike državne meje.

"Želite prispevati k varnosti v svojem okolju? Si želite dinamičnega, zanimivega, nikoli dolgočasnega delovnika? Prijavite se in se zaposlite v policiji! K sodelovanju namreč vabimo večje število kandidatov za policiste - nadzornike državne meje. Prijave sprejemamo do 17. julija 2017," je objavljeno na spletni strani slovenske policije.

Za delo je potrebna srednješolska ali strokovna izobrazba, državljanstvo R Slovenije, stalno prebivališče v Evropski uniji in veljavno vozniško dovoljenje B kategorije.

Kandidati, ki bodo izpolnjevali formalne pogoje, bodo v okviru izbirnega postopka opravljali preizkus telesnih zmogljivosti, psihološki pregled, zdravniški pregled in razgovor z izbirno komisijo.

Z izbranimi kandidati bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas predvidoma v prvi polovici decembra letos, in sicer za obdobje pol leta za čas usposabljanja za opravljanje nalog varovanja zunanje meje in priprave na izpit za izvajanje policijskih pooblastil.

Podrobnosti na tej povezavi.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • kapibara 19:56 11.julij 2017.

    - Samski imajo nastnitev nekje blizu

  • Avatar praufo
    praufo 19:56 11.julij 2017.

    se boš vsak dan vozil do meje, ali si celo blizu meje, če si, zakaj pa ne

  • Avatar Džoser
    Džoser 19:56 11.julij 2017.

    BOSTE VIDELI KAKŠNA KOLONE ČAKAJOČIH BREZPOSELNIH(DRŽAVLJANOV NE SAMO SLOVENCEV )BO STALO NA POSTAJAH POLICIJE,DA JIH ZAPOSLIJO PA ČE RAVNO ZA SAMO 500 EUROV/MESEC