Slovenija
88 ogledov

Policija na hribu Plahuta našla Matica

Matic Verdinek PU Celje
Celjski policisti so na hribu Plahuta našli 21-letnega rokometaša Matica Verdineka, ki so ga pogrešali od včeraj.

Policisti so na hribu Plahuta, na območju Svetine, nekaj po 14. uri našli od petka zjutraj pogrešanega 21-letnega Matica Verdinka.

21-letnik je bil po navedbah PU Celje vidno utrujen in obnemogel. Policistom so se pri iskanju pridružili tudi vodniki službenih psov, sorodniki pogrešanega in domačini.

Na PU Celje so pojasnili, da je iskanje 21-letnika več čas intenzivno potekalo. "Več policistov ga je danes na podlagi pridobljenih podatkov iskalo na območju Svetine," so sporočili iz PU Celje.

Nekaj po 14. uri so policisti pogrešenega našli na hribu Plahuta. Z njim bodo potem, ko ga bo pregledal zdravnik, opravili pogovor.

V RK Maribor se zahvaljujejo

Iz RK Maribor so že pred tem sporočili: "Matica našli živega, hvala za vse pozitivne misle in želje v času pogrešanja. V imenu vseh njegovih in kluba se zahvaljujemo za pomoč v teh težkih trenutkih, ter hkrati prosimo za spoštovanje do zasebnosti. Verjamemo, da se Matic v kratkem vrne na igrišče."

 

Matica našli živega, hvala za vse pozitivne misle in želje v času pogrešanja. V imenu vseh njegovih in kluba se...

Objavil/a Rokometni klub Maribor Branik dne 9. april 2016

Matic Verdenik je nekdanji član slovenske rokometne reprezentance in član kluba Maribor. Še v torek je s svojim klubom odigral prijateljsko tekmo proti slovenski mladinski rerezentanci, poroča portal Rokomet.net.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • alibaba 16:01 11.april 2016.

    Športnik pa tak,da ga mali hribček izmuči do onemoglosti.

  • satir 09:47 11.april 2016.

    še malo pa bodo žene s policijo iskale pogrešane može, ker so zamudili kosilo in so po službi skočili na pir... kar sicer ni pohvalno... lahko bi povedal, mož mislim... pa ni ker bi mu baba kri spila po telefonu... ...prikaži več sedaj pa en rokometaš poln kondicije da poka po šivih od zdravja...v 24 urah vidno izčrpan.... eh kakšna jajca...

  • stilist 15:05 09.april 2016.

    Ali klub prehiteva, ali policija zaostaja.