Slovenija
2602 ogledov

Policija prosi za pomoč: Ali prepoznate te predmete?

Najdeni predmeti Policija
Policija je odvzela prostost moškemu, ki je vlamljal v osebna vozila. Sedaj iščejo lastnike ukradenih stvari.

V torek so bežigrajski policisti ujeli tatova na delu. Prostost so odvzeli 39-letniku, njegovemu pajdašu pa je uspelo pobegniti. 39-letnik je bil tudi že priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. Drugega storilca še iščejo.

Po zbranih obvestilih je bilo ugotovljeno, da sta nepridiprava vlomila v šest vozil, iz katerih sta odtujila različno orodje. Nekateri predmeti so bili vrnjeni lastnikom, za ostale lastništva do sedaj še ni bilo mogoče določiti. Glede na vse okoliščine pa vsi predmeti nedvomno izhajajo iz kaznivih dejanj.

1/8
Policija

Sedaj policija naproša vse, ki bi prepoznali predmete na fotografijah kot svoje, da pokličejo na telefonsko številko 01 589 6000 ali se zglasijo na PP Ljubljana Bežigrad, Posavskega ulica 3.

Pogrešan otrok Slovenija Pozor, če ste videli ta plakat alkotest, policija KRONIKA Gorenjska Po nesreči pridržali vinjenega voznika
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.