Slovenija
21608 ogledov

Pozor, če ste videli ta plakat

Izgubljeni otrok Profimedia
Prve informacije kažejo, da gre za plakat z lažno vsebino.

V Ljubljani se je pojavil plakat s sliko manjšega neznanega otroka. Zapis poziva občane, ki bi karkoli vedeli o izgubljenem otroku, da to sporočijo na pripisan elektronski naslov.

O plakatih je obveščena tudi ljubljanska policija. ''Včeraj smo bili obveščeni, da je bil na območju Bežigrada na javnem kraju izobešen plakat oziroma list, na katerem je slika neznanega otroka s pripisom, da se je izgubil,'' so dejali na Policijski upravi (PU) Ljubljana.

Policisti v zadnjem času prijave o pogrešanem otroku niso prejeli. ''Glede na prve informacije je vsebina plakata izmišljena oziroma lažna. Motiv ali namen za izobešanje plakata še ni pojasnjen,'' so dodali na PU Ljubljana.

Policisti o dogodku še zbirajo obvestila. Kdo je izobesil plakat, tako še ni znano. V primeru zaznave elemente kaznivih ravnanj bodo ustrezno ukrepali, še pojasnjujejo na policiji.

dezurni@styria-media.si

 

 

Komentarjev 6
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 13:27 26.januar 2023.

    Glede na to, da gre za ĆB fotografijo je možno, da je ta otrok danes že odrasel in verjetno znana oseba...Morda politik, ki se ga je lotila prikletna golazen misleč, da je duhovita..Morda gre za nekaj povsem drugega, le ugibam ;))

  • Avatar Leon
    Leon 12:40 26.januar 2023.

    Šala mala .