Slovenija
18 ogledov

Policija svari in prosi za pomoč

Policijski avto Saša Despot Fotografija je simbolična.
Na območju Domžal v petek drzna tatvina četverice, ki se je na dvorišče stanovanjske hiše pripeljala v audiju.

Domžalski policisti so bili v petek nekaj po 12. uri obveščeni o drzni tatvini na območju Zgornje Dobrave; ugotovili so, da so se na naslov oškodovanke z osebnim avtomobilom - najverjetneje gre za audija karavan izvedbe - pripeljali štirje storilci.

Dva sta oškodovanko zamotila iz jo zvabila iz hiše; natvezila sta ji, da sta iz komunalnega podjetja, da bi želela z njo govoriti o izvedbi dodatnega jaška. Stanovalka je gostom zaupala in odšla z dvema, da bi se pogovorila o omenjeni temi.

Medtem sta ostala dva vstopila v hišo, pregledala notranjost in ukradla nakit v vrednosti 2500 evrov. Po dejanju so se vsi skupaj odpeljali neznano kam.

Opis neznancev:

1. neznani moški, star okoli 30 let, visok okoli 180 cm, suhe postave, temnejših las, govoril je slovensko brez naglasa, oblečen v modre hlače iz jeansa in temno jakno;

2. neznani moški, star okoli 30 let, visok okoli 170 cm, suhe postave, temnih las, govoril slovensko, oblečen v modre hlače iz jeansa in temno jakno, bil je neobrit;

3. opis ostalih dveh neznanih ni znan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.