Slovenija
395 ogledov

Policija zaposluje ...

policija Saša Despot
Policija vabi zainteresirane kandidate za policiste k sklenitvi delovnega razmerja in vpisu na izobraževanje v višješolski študijski program policist.

Policija išče nove sodelavce, ki jih bodo po končanem šolanju, zaposlili za nedoločen čas. Pri tem od prijavljenih zahtevajo srednješolsko izobrazbo, potrdilo o nekaznovanosti - od posameznikov zahtevajo, da zoper njih ni bila vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, za katero se storilec preganja po uradni dolžnosti - in ustrezno varnostno preverjenost.

Poleg tega morajo biti bodoči policisti tudi državljani Slovenije, ki nimajo dvojnega državljanstva. Od njih se zahteva tudi, da niso člani nobene politične stranke in imajo vozniški izpit. Opraviti pa bodo morali tudi preizkus zmogljivosti.

Ker policija z razpisom cilja tudi na dijake, ki še dokončujejo srednjo šolo in še opravljajo vozniški izpit, imajo kandidati možnost, da dokazilo o izpolnjevanju pogoja pošljejo naknadno, najkasneje do 14. julija 2017.

Zainteresirani kandidati naj pošljejo vlogo za zaposlitev ter ostale izpolnjene obrazce najkasneje do 3. marca 2017, in sicer tako, kot je navedeno v javni objavi. Z izbranimi kandidati bo sklenjena pogodba o zaposlitvi v Generalni policijski upravi, Policijski akademiji, Višji policijski šoli, za določen čas, za čas trajanja izobraževalnega procesa od 1. oktobra 2017. Po uspešno zaključenem izobraževanju bo s kandidati predvidoma sklenjena pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas.

 
Komentarjev 2