Slovenija
27 ogledov

Policisti na sedežih šestih družb

Policija Saša Despot
Koprski kriminalisti naj bi opravljali hišne preiskave pri dveh osumljencih in v šestih podjetjih.
Kriminalisti Policijske uprave (PU) Koper v okviru preiskovanja sumov večjega števila kaznivih dejanj s področja gospodarske kriminalitete na območju Postojne in Pivke opravljajo hišne preiskave. Preiskave potekajo na naslovu bivališč dveh osumljencev in na sedežih šestih družb, so sporočili iz PU Koper.

Kot so še navedli, preiskave potekajo na sedežih šestih družb, v katerih sta osumljenca poslovala oziroma sta z njimi povezana. Druge podrobnosti za zdaj niso znane.

V preiskavi tudi Epic

Po naših neuradnih, a zanesljivih informacijah hišna preiskava poteka tudi v podjetju Epic. Konec lanskega leta je Edvard Progar, dolgoletni direktor in lastnik postojnske družbe Epic, razglasil tudi osebni stečaj.

Upniki v njegovem osebnem stečaju ne bodo dobili nič, saj ni lastnik niti družinske hiše ali avtomobila niti drugega vrednejšega premoženja; skril naj bi ga na varno k članom svoje družine in prijateljem. Podjetje Epic je šlo marca 2012 v stečaj, v sredstvih je imelo 43 milijonov evrov, njegove obveznosti pa so znašale 49 milijonov evrov. Tržna vrednost premoženja firme je bila ocenjena na malo več kot 23 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.