Slovenija
15997 ogledov

Policisti opozarjajo: "Obrnite se, da ne bo slabe volje"

Zima
Kranjski policisti so poslali opozorilo vsem, ki so se danes odločili na pot.

Zaradi lepega vremena je po podatkih Policijske uprave Kranj izredno povečan promet proti planinskim izhodiščem, rekreacijskim površinam in turističnim krajem na Gorenjskem. Ob tem so izpostavili Pokljuko, Kranjsko Goro z okolico, dolino Drage, Krvavec in Ljubelj. Poteka poostren nadzor, možne so zapore posameznih cest, so sporočili s policije.

"Kdor ima upravičen razlog in je izjema po odloku, se tam lahko giblje (najpogosteje rekreacija), kdor ga nima ali je iz druge regije, naj se že sam raje obrne, da ne bo potem slabe volje, če bodo uvedeni prekrškovni postopki," so opozorili.

Na policiji ob tem svetujejo upoštevanje pravil o parkiranju in pozivajo izletnike, da vozil ne puščajo na cesti. Povsod mora biti puščen prostor za široka intervencijska vozila. Gorenjski policisti pozivajo k upoštevanju prometnih pravil in ukrepov za zmanjševanje širjenja novega koronavirusa.

Koronavirus, covid-19, maske, ljudje Ukrepi vlade Slovenija Z današnjim dnem se odpirajo te dejavnosti Slovenija V teh regijah lahko upajo na odprtje šol 18. januarja

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Avatar ovca
    ovca 14:05 09.januar 2021.

    Sex v drugi obcini tudi spada pod rekreacijo,kajne? 3😂😂😂😋

  • vzev 14:00 09.januar 2021.

    Za rekreacijo lahko greš v drugo občino. Tako, da na izjavo samo napišeš rekreacija in je rešeno.

  • krucefiks 13:29 09.januar 2021.

    Pustite folk na miru ,kot da gredo plesat govorite ,krneki grožnje ,policaji ustavljajte prehitre voznike,lovite barabe ,če ste tam pa usmerjajte promet ,delajte za kar ste plačani ,sem prepričan da so vsi samo dobri ljudje z dobrimi nameni