Slovenija
3837 ogledov

Policisti prijeli osumljenca iz Logatca

policijski avtomobil PU Koper policijski avtomobil
Preiskavo policisti še nadaljujejo.

Policisti so prijeli osumljenca, ki so ga iskali zaradi kaznivega dejanja, za posledicami katerega je v Logatcu umrl 88-letnik. Pri prijetju ni bil nihče poškodovan, osumljencu pa so odvzeli prostost, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja.

Kot so danes sporočili s policije, so na območju Logatca obravnavali kaznivo dejanje zoper življenje in telo. Po prvih podatkih je v dogodku za posledicami poškodb, prizadejanih z ostrim predmetom, umrl 88-letni moški. Policija je za pomoč pri iskanju osumljenca prosila tudi javnost, zdaj pa so ga prijeli na območju Logatca.

policija Slovenija Policija pri Logatcu išče pobeglega morilca policijski avtomobil Slovenija Novomeški policisti preprečili poskus uboja. Spravil se je na lastno mater.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • atamama 21:47 05.oktober 2023.

    Taisti storilec je že izvedel kaznivo dejanje poskusa umora pred cca 3 leti /če me spomin ne vara/. Ni bil obtožen temveč mu je bilo odrejeno psihiatrično zdravljenje. Kako, kdo in zakaj je to prekinil? Ali ni pri nas možno ...prikaži več 5 let nekoga držati v ustanovi? Morda bo BB to malo raziskal in bomo jutri brali detalje, kajne?