Slovenija
9164 ogledov

Ponoči na avtocesti do smrti zbil pešca. To so podrobnosti

Nesreča na primorski avtocesti Bralka
Do nove tragedije na cestah je prišlo okrog 3. ure zjutraj.

Na primorski avtocesti med Vrhniko in Logatcem se je danes okoli 3. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 32-letni pešec iz Poljske. Po do sedaj zbranih podatkih je hodil po pasu za počasna vozila v smeri Logatca. V neosvetljenega pešca je trčil voznik tovornega vozila, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Pri tem se je pešec, ki ni upošteval prepovedi hoje in zadrževanja na avtocesti, tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo. 

Avtocesta je bila v smeri Postojne zaradi ogleda in odpravljanja posledic prometne nesreče zaprta do 6. ure.

Dež padavine neurje vreme Slovenija Slovenija Pozor, povečano število nesreč, novo opozorilo Huda nesreča na cestninski postaji v Italiji Kaj se je dogajalo? Svet Avto s polno hitrostjo uničil cestninsko postajo, trije mrtvi

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Idioti 18:47 11.junij 2024.

    Lahko da se je družba Poljakov skregala in je on izstopil iz vozila , ni pa dojel , da hodi po počasnem ne pa po odstavnem , ki ga tam sploh ni. Tako so se Poljaki skregal na Dolgem mostu ...prikaži veču 1973 l in ga je enega zbil TAM 2000. do smrti .

  • Ender3 11:19 11.junij 2024.

    Kaj hudiča je počel ponoči na avtocesti. Je pobiral polže lazarje ?