Slovenija
20 ogledov

Popović ve, da bo Janković spet župan

Boris Popovič in avion. Suzana Kos
"Kolega župan Mestne občine Koper" podpira kandidata za ljubljanskega župana Zoran Jankovića.

Koprski župan Boris Popović je odločitev Zorana Jankovića, da znova kandidira za ljubljanskega župana, označil za "edino smotrno in pravilno".

"Ne le zato, ker vem, da te Ljubljančanke in Ljubljančani cenijo in te zaradi izjemnih sprememb na boljše na vseh področjih, ter s prostim očesom vidnih dosežkov, spoštujejo, ampak predvsem zato, ker ljudi akcije, kakršen si, nedvomno v naši državi potrebujemo na mestih odločanja," v pismu, pod katerim se podpiše s "kolega župan", Popović popiha na dušo predsednika Pozitivne Slovenije.

"Prišel je čas, ko se ne gre deliti na leve in desne, ampak na sposobne in nesposobne, na delavne in lenuhe, na vizionarje in zapečkarje, in naj bo to tista prava vzpodbuda, ki jo mladi potrebujejo za svetlo in neobremenjeno prihodnost," pismo konča Popović.

Spomnimo: Popović si je Jankovića letos že zaželel na mestu šefa Luke Koper, pred državnozborskimi volitvami pa je koprski župan s stranko Avion sklenil predvolilno poroko, ki je veljala na območju Obale, z Jankovićevim političnim nasprotnikom: SDS Janeza Janše.

Komentarjev 3
  • Trsten 12:13 20.marec 2012.

    Vidva modela sta svetel vzgled mladim., kako je treba goljufat, se sprenevedat, si delat spomenike itd. Sta grebatorja brez emocionalne srčne kulture. Sta brezobzirna in brezobrazna barabona.

  • tralala 08:43 20.marec 2012.

    Aha, gologlavi ni več dober?

  • Žurnalček 00:01 20.marec 2012.

    Ta je padu na glavo z 10m nekje vmes med državnimi in sedanjimi občinskimi volitvami. Prej je javno navijal za Firerja, zdaj pa leze v hit Zokiju. Popović spel se šipe razbijat, da bo mel fotr kaj dela, sam ...prikaži več pa paz , da boš pravilno davke plačvou , ja in ne mešaj se tja, kjer te nočejo niti slišati !