Slovenija
113 ogledov

Popravek: Tuš, Apek, svetovanje

Objavljamo popravek članka Tuš, Apek, svetovanje, v katerem smo zapisali, da naj bi v zvezi s preiskavo Tušmobila pregledali tudi pisarni pravnice Sande Goleš in tehničnega direktorja družbe Andrasa Palija.

"Sanda Goleš je zaposlena v družbi Tušmobil d.o.o. kot vodja oddelka za pravne, kadrovske in splošne zadeve, gospod Andras Pali pa kot direktor področja operative.

Do današnjega dne ju ni nihče seznanil ali obravnaval kot osumljena kateregakoli kaznivega dejanja, ne v zvezi s preiskovalnimi dejanji, ki so bila izvedena dne 16.02.2011, niti sicer, niti ni bil kakršenkoli poslovni ali zasebni prostor, ki jih gospa Goleš ali gospod Pali uporabljata, kadarkoli predmet kakršnegakoli preiskovalnega dejanja.

Zato je potrebno kot v celoti neresnične zavrniti trditve, da naj bi kriminalisti pregledali pisarno gospe Sande Goleš in Andrasa Palija, kot tudi, da naj bi bila gospa Goleš in gospod Pali pridržana. Gre za v celoti neresnične podatke, ki grobo posegajo v njuno čast in dobro ime ter povsem po nepotrebnem povzročajo nepremoženjsko škodo osebam, ki se jih na naveden način diskreditira."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.