Slovenija
19 ogledov

Pošiljka v četrtek bo obilnejša

vreme sneg Shutterstock
Iz Agencije RS za okolje sporočajo, da bo v noči na torek zapadlo do pet centimetrov snega.

Po lepem vikendu, ob katerem smo nekako pozabili na petkovo belino, nas v noči na torek čaka nova pošiljka snega, nam je v ponedeljek povedal vremenoslovec Branko Gregorčič in dodal, da to še ni vse za ta teden. "Ponoči bo temperatura pod ničlo, zato se bo sneg začel primejati cestišča. Pričakujemo lahko do pet centimetrov snega."

Še več belih padavin bomo deležni v četrtek, le da bo tista pošiljka obilnejša. "V sredo bomo imeli pavzo, v četrtek pa nas spet čakajo padavine, količina je pa še neznanka, lahko tudi kaj močnejšega. V osrednji Sloveniji lahko pričakujemo kar nekaj snega, le na Primorskem bo deževalo. Obstaja možnost, da bo ta pošiljka padavin izdatnejša," je še pojasnil.

Torkove jutranje temperature ne bodo nič kaj prijazne, dežurni prognostik pravi, da bodo čez cel dan pod ničlo. "Zato tega snega, čeprav ga ne bo veliko, ne bo pobralo. Čez dan bo namreč oblačno, ne bo sonca, čaka nas zimski dan."

Aktualno vremensko napoved lahko ves čas spremlajte tudi na našem portalu Vreme.net.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.