Slovenija
53 ogledov

Poslovna telefonija, ki prepriča

Amis Žurnal24 main
Ste danes že prebrali strokoven nasvet? Vzemimo primer s področja poslovne telefonije. Ste vedeli, da nova generacija poslovne telefonije Amis Xpert združuje napredne, varne in zanesljive storitve IP-telefonije ter zagotavlja najmanj 25-odstotne prihranke ob prehodu iz klasične telefonije? Berite dalje.

Amis je na slovenskem telekomunikacijskem trgu prisoten že več kot 15 let in velja za napredno komunikacijsko podjetje. Svojo tehnološko in poslovno naprednost dokazuje prav na področju najzahtevnejših uporabnikov – poslovnih naročnikov. Amisovo poslovno telefonijo na slovenskem trgu uporablja že več tisoč zadovoljnih poslovnih uporabnikov.

Rešitve se glede na velikost podjetja med seboj razlikujejo po funkcionalnostih in potrebah naročnika. Prav modularnost novega sistema poslovne telefonije Amis Xpert, ki je rezultat lastnega razvoja, omogoča postavitev rešitve po meri naročnika. Nova generacija poslovne telefonije Amis Xpert stavi na zniževanje stroškov telefonskih pogovorov, mesečnih naročnin in vzdrževanja, izboljšanje produktivnosti zaposlenih in zagotavlja poln izkoristek obstoječe infrastrukture. Vse to brez naložb v opremo.

Zakaj torej izbrati Amis poslovno telefonijo:

  • IP-telefonija v primerjavi s klasično omogoča visoke prihranke pri vseh klicih v vsa domača fiksna in mobilna omrežja, še večja razlika pa je pri klicih v mednarodna omrežja, kjer so mogoči tudi do 70-odstotni prihranki.
  • Poslovna telefonija Amis Xpert kot prva v Sloveniji ponuja garancijo na doseganje prihrankov pri prehodu iz klasične telefonije, in sicer vsaj 25-odstotni prihranek stroškov komuniciranja.
  • Amis kot prvi ponudnik na slovenskem trgu svojim uporabnikom omogoča brezplačne klice med velikim fiksnim in mobilnim omrežjem Amis in Simobil.
  • Komunikacija med poslovnimi enotami in znotraj le teh je v celoti brezplačna.
  • Naročnik plača natančno toliko govornega prometa, kot ga je dejansko ustvaril (sekundni obračunski interval).
  • Amis Xpert omogoča znatno znižanje stroškov pogovorov, mesečnih naročnin in vzdrževanja – stroški najema opreme in vzdrževanja so vključeni v fiksno mesečno naročnino.
  • Hitra in preprosta menjava ponudnika – brez dodatnih stroškov in naložb ter brez prekinitev v delovanju storitev. Osebni svetovalec je vedno na voljo za dodatne informacije.

Vas zanima, kako izboljšati področje telekomunikacij v vašemu podjetju? Preverite aktualno ponudbo. V kolikor med njo niste našli rešitve, ki bi bila vašemu poslovanju pisana na kožo, se obrnite na Amisove svetovalce. Prilagodljivost komunikacijskega sistema Amis Xpert namreč omogoča individualne rešitve po meri glede na potrebe in vrsto poslovanja podjetja.