Slovenija
43 ogledov

POSTANITE ATLET!

Mišice
1/9
Shutterstock
Z novim preparatom v mesecu dni pridobite 10 kg mišic „Zahvaljujoč temu izdelku sem v mesecu dni pridobil 10 kg novih mišic in sem videti kot pravi moški. Moj videz me nič več ne skrbi” – to so najpogostejša mnenja med 43 tisoč osebami s celega sveta, ki so poskusile novi način za mišičasto telo. Kaj je potrebno narediti za pridružitev tej skupini srečnežev?

Nova formula se ravnokar premierno predstavlja v Sloveniji, vendar preden razkrijemo njeno skrivnost, je vredno spoznati koristi, ki jih prinaša.

Že po tednu dni boste opazili, da je vaše telo povsem drugačno: znebite se nepotrebnega maščobnega tkiva, pod kožo pa boste začutili vedno trše in izrazitejše mišice. Opazili boste, da imate več moči in energije, telo pa se bo regeneriralo veliko hitreje. V določenem trenutku boste opazili, da dekleta gledajo na vas z odobravanjem, moški pa vas z nevoščljivostjo opazujejo. Razumeli boste, da je pridobitev atletske postave mogoča in vedno bližje ...

Skrivnost 4 sestavin 

Z vsakodnevno uporabo novega preparata se aktivirajo njegove sestavine in telo se privede v stanje stalne izgradnje mišične mase. Sestavine te formule uničujejo prekomerno maščobo, izrazito pospešujejo metabolizem in hkrati spodbujajo gradbene procese, ki se dogajajo v celicah. Poleg tega odstranjujejo škodljive toksine, pripomorejo k pravilnemu kroženju krvi v telesu in povečajo seksualno zmogljivost. Torej, kaj je skrivnost uspešnosti in priljubljenosti te metode?

Za hitro in hkrati varno pridobitev novih mišic je potrebna edinstvena kombinacija 4 sestavin: BCAA, kreatina, L-arginina in L-karnitina. To so aminokisline in organske spojine, ki se naravno pojavljajo v telesu in so odgovorne za njegovo funkcijo izgradnje. Zagotavljanje teh snovi v obliki praška, ki se raztopi v vodi, povzroča, da so BCAA, kreatin, L-arginin in L-karnitin še bolj skoncentrirani in se lažje absorbirajo. Zahvaljujoč temu delujejo takoj po vnosu v telo.

Hit v ZDA in Nemčiji

Že takoj po zaužitju ene porcije BCAA, kreatina, L-arginina in L-karnitina je maščoba takoj uničena, na njenem mestu pa se pojavijo idealno izklesane mišice. Po treh dneh uporabe so osebe pridobile po 1 kg mišic, vendar je bil to šele začetek. Kadar se preparat jemlje vsakodnevno, ta vpelje telo v stanje stalne izgradnje mišičevja in kurjenja maščobe. Spodbuja proces rasti mišic, hkrati pa hrani telo.

Novi preparat je zelo hitro postal priljubljen med moškimi, ki so želeli pridobiti idealno izklesano postavo (mdr. v ZDA, Nemčiji in Avstriji). Pridobil je pozitivna mnenja med poklicnimi bodybuilderji in športniki. Prestal je stroga testiranja in ima certifikat.

Danes posebna ponudba

Novi tretma zbira pozitivna mnenja od naslednjih oseb, ki so že zamenjale maščobo v mišice. Tako je bilo tudi v primeru 37- letnega Gregorja iz Slovenskih Konjic: „Pri mojih letih ni preprosto postati atlet. Vendar sem s tem praškom bliskovito začel pridobivati mišično maso. Po dveh dneh sem imel dobesedno 2 kg mišic več. To sredstvo je odstranilo mojo maščobo, moja izklesana postava pa je postajala vedno bolj vidna! V mesecu dni sem 12 kg prekomerne teže spremenil v 10 kg dobro vidnih mišic. Jaz sem ZA.” Inovacijski prašek iz BCAA, kreatina, L-arginina in L-karnitina je šele kratek čas dostopen v Sloveniji.

Danes ga prejmete s popustom v sklopu kluba ugodnosti. Kliknite na spodnjo povezavo in si zagotovite videz moškega ŽE ZDAJ.

Kliknite tukaj, da v mesecu dni pridobite 10 kg novih mišic >>