Slovenija
19 ogledov

Postanite Žurnalov reporter

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ste odkrili nepravilnosti? Imate za nas pomembno novico ali ste bili priča zanimivemu dogodku? Za vaše novice imamo po novem posebno rubriko.

POVEJTE NAM! POSTANITE ŽURNALOV REPORTER IN ZASLUŽITE!

Na našem spletnem portalu imamo odslej  posebno rubriko Jaz poročam, kjer objavljamo vaše fotografije, video posnetke, zgodbe in za vas preverjamo stvari, ki vas vznemirjajo. Rubriko si lahko ogledate na naslednji povezavi: http://www.zurnal24.si/jaz-porocam

Kontaktirate nas lahko na  naslednje načine:

1. Prek SMS-a: svoje sporočilo pošljite na številko 4224. Pred svoje besedilo vpišite besedo naveza.

2. Prek MMS-a: sporočilo s priloženimi slikami pošljite na številko 4224. V polje Zadeva / Subject vpišite ključno besedo naveza mms.

3. Prek e-pošte: svoje sporočilo z morebitnimi prilogami pošljite na naveza@zurnal24.si. Piarovci / oglaševalci pozor! Ta naslov je namenjen izključno našim bralcem/poročevalcem in nanj ne sprejemamo nikakršnih promocijskih sporočil!

4. Preko spletnega obrazca: najdete ga na dnu tega prispevka.

Za vašo fotografijo vam bomo plačali 20 evrov, če jo bomo objavili v časniku Žurnal24 ali tedniku Žurnal. Fotografije, objavljene na spletnem portalu, se ne honorirajo. Za video, ki bo objavljen na spletnem portalu, pa plačamo 40 evrov.