Slovenija
22 ogledov

Posvetili se bodo vlogi očeta v družini

Z druženjem in izmenjavo izkušenj se lahko veliko naučimo in lažje premagujemo i Žurnal24 main
Naravni začetki. Neformalno združenje letos pripravlja vrsto novosti za starše.

Kranj. Združenje naravni začetki za februar načrtuje vrsto novih programov za starše. Neformalno gibanje sicer že desetletje deli izkušnje in znanja za lažje premagovanje težav in dvomov v obporodnem obdobju.

Predavanja
Kranj:
v prostorih društva Auris na Hujah
Škofja Loka, v knjižnici na Trati
Informacije o podporni skupini v Kranju in Škofji Loki: Damijana Medved, 040 738 873
Spletna stran: http://www.mamazofa.org/index.php

 


Za neodvisnost
Mama Zofa se že dlje časa trudi, da bi k sodelovanju pritegnila tako mamice kot očete. Tako bo že na začetku februarja delavnica z naslovom Jaz sem neodvisna, jaz sem neodvisen. Doktorica Zalka Drglin ,  transakcijska analitičarka in svetovalka za obporodne stiske, bo govorila o odvisnosti v nosečnosti, med porodom in v zgodnjem starševstvu. 


Za očete
Očetom bo namenjeno tudi srečanje z naslovom Začetnik, ki bo konec februarja. Na njem bodo poskušali svetovati za krepitev vloge moškega v družini. Koordinator bo Matjaž Nemanič , oče štirih otrok, partnerski svetovalec imago in vodja seminarjev Familylaba.

Stiska ne čaka
Začetnica, podporna skupina za mamice z dojenčki, bo začela delovati tudi v Škofji Loki. Februarja bosta dve srečanji, še vedno pa se lahko po pomoč, če v obporodnem obdobju doživite negotovost in tesnobo, na članice Združenja obrnete tudi po telefonu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.