Slovenija
17 ogledov

Potapljači zmagali na Kremšnitojadi

Igre brez meja. SHB organizirali Kremšnitojado. S Turizmom Bled že pripravljajo dogodke za december.

Bled. Blejska promenada je bila v soboto prizorišče Kremšnitojade – zabavnih iger brez meja, na katerih so se pomerili blejski potapljači, nogometaši, veslači in gasilci, zmago pa je slavila ekipa Društva za podvodne dejavnosti Bled. Prvo Kremšnitojado so pripravili v Sava hotelih Bled (SHB).

Na igre brez meja smo povabili lokalna društva in klube, 30 tekmovalcev pa se je med drugim pomerilo v sestavljanju “kremšnite” velikanke in delu natakarja, s čimer želimo promovirati ta poklic in zanj navdušiti mlade,” je povedal Fedja Pobegajlo, predsednik uprave SHB.

Popestritev dogajanja
Da so tovrstne prireditve dobrodošla popestritev blejskega dogajanja ob koncih tedna, je pritrdila Eva Štravs Podlogar, direktorica Turizma Bled, in dodala, da bo promenada živahnejša tudi v prazničnem decembru. “Skupaj s SHB pripravljamo Veseli december, želimo pa si, da bi se v dogajanje vključili tudi najemniki lokalov,” je pojasnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.