Slovenija
2007 ogledov

Požar v Ljubljani: V hiši več kot 10 ljudi, eden ostal ujet v mansardi

Gasilci na strehi
Zaradi požara v večstanovanjski stavbi na Tomačevski cesti v Ljubljani so gasilci v ponedeljek zvečer evakuirali 12 ljudi.

Pri tem so osebo, ki je bila ujeta v mansardnih prostorih, iz objekta rešili skozi strešno okno s pomočjo avtolestve. Štiri stanovanja v objektu niso več primerna za bivanje, so sporočili iz uprave za zaščito in reševanje.

Kot so navedli v sporočilu centra za obveščanje uprave za zaščito in reševanje, je v večstanovanjski stavbi zagorelo nekaj po 20. uri. Gasilci Gasilske brigade Ljubljana in Prostovoljnega gasilskega društva Tomačevo so pričeli z gašenjem požara in reševanjem osebe, ki je bila ujeta v mansardnih prostorih. Požar so pogasili in pregledali žarišča, prav tako so odkrili del ostrešja in ga na koncu prekrili.

V požaru je bilo eno stanovanje popolnoma uničeno, še tri stanovanja pa poškodovana, tako da niso primerna za bivanje, so še navedli.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.