Slovenija
2725 ogledov

Pozor, kilometrski zastoji na ljubljanski obvoznici!

Gneča zastoj Profimedia
Na ljubljanski zahodni obvoznici je prišlo do nesreče, zato je potrebna dodatna previdnost. Prav tako nastajajo zastoji tudi drugod.

Na ljubljanski zahodni obvoznici se je med razcepom Koseze in priključkom Ljubljana Brdo iz smeri Kosez zgodila prometna nesreča. Zaprta sta vozni in skrajno desni pas, promet poteka le po prehitevalnem pasu, zato nastajajo zastoji. Zaradi zastojev občasno zapirajo predor Šentvid proti Ljubljani, kažejo podatki prometno-informacijskega centra. Zastoji nastajajo na ljubljanski severni obvoznici in gorenjski avtocesti. Na severni obvoznici je zastoj iz smeri Podutika dolg 900 metov, v smeri Zadobrove pa dober kilometer.

Tudi na gorenjski avtocesti je od priključka Ljubljana Podutik v smeri Kosez zastoj dolg več kilometer.

Nesreča se je zgodila tudi med priključkom Brdo in razcepom Koseze v smeri Kosez. Zaprta sta vozni in prehitevalni pas.

wolt Slovenija "Državljanke in državljani bi morali kar naenkrat postati lokalni šerifi" vozila, Bled, promet, BLED Gorenjska Kaos na gorenjskih cestah VARNOST V PROMETU Gorenjska K varnosti v prometu tudi pripomogli številni projekti
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.