Slovenija
3360 ogledov

Pozor, ponoči bo pestro

strela, nevihta Shutterstock
Začetek nevihtnega dogajanja.

Agencija za okolje je obpetih popoldne objavila obnovljeno opozorilo, da bodo v noči na jutri in jutri zjutraj predvsem na Primorskem možne močne nevihte z nalivi in močnimi sunki vetra.

Portal Neurje.si je medtem nekaj minut pred deseto zvečer objavil, da slika udarov strel že nakazuje začetek nevihtnega dogajanja.

"Nad Jadranom in severno Italijo nastajajo nevihte, ki se približujejo Hrvaški Istri in zahodni Sloveniji. Tekom noči bodo del zahodne Slovenije dosegle nevihte, vmes lahko lokalno tudi močnejše. Jutri zjutraj, dopoldan in čez dan pričakujemo nevihte tudi drugod po Sloveniji. Ob nevihtah so možni močnejši nalivi, silovitejši sunki vetra in manjša toča," svarijo na portalu Neurje.si.

V sredo, napovedujejo na Arsu, bo na Primorskem pretežno jasno. Drugod bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, zjutraj predvsem v jugovzhodni Sloveniji še pretežno oblačno. V četrtek bo pretežno jasno in spet topleje. Na Primorskem bo oba dneva pihala šibka burja. Tudi v petek bo pretežno jasno.

morje klop vreme obala Slovenija Nekateri trdijo, da bo torek prinesel konec poletja, je to res?

Napoved do 22. avgusta

"Nad Alpami in osrednjo Evropo se bo zadrževalo šibko območje visokega zračnega tlaka," vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Dodajajo, da bo prevladovalo sončno vreme. Verjetnost za popoldanske nevihte bo razmeroma majhna, nekoliko se bo povečala od torka naprej. Najvišje dnevne temperature bodo povečini med 25 in 30 stopinj Celzija.

Vročina Opozorila Svet Kritična točka je tu

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar Monnamossa
    Monnamossa 01:20 14.avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • supreme 22:13 13.avgust 2018.

    *ne bo

  • supreme 22:13 13.avgust 2018.

    Nic kaj tasga bo kt napovedujete