Slovenija
46894 ogledov

Pozor: Popoldan z močnim vetrom prihaja še en pas neviht

Strela Reševalni pas/Twitter
Popoldne bo naše kraje od severozahoda prešel pas ploh in neviht, ki bodo lahko tudi močnejše.

V nedeljo bo sprva večinoma oblačno, sredi dneva se bo oblačnost trgala. Občasno bodo še krajevne padavine. Popoldne bo naše kraje od severozahoda prešel pas ploh in neviht, ki bodo lahko tudi močnejše. Prehodno bo zapihal okrepljen veter severnih in zahodnih smeri, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 22, na Primorskem okoli 25 stopinj Celzija. Zvečer se bo ozračje umirilo, dež bo povsod ponehal. V ponedeljek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Zjutraj bo ponekod megla ali nizka oblačnost. Popoldne bo nastalo nekaj kratkotrajnih ploh ali neviht. Čez dan bo pihal veter severnih smeri. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14, v alpskih dolinah okoli 6, najvišje dnevne od 18 do 23, na Primorskem okoli 25 stopinj Celzija.

V torek zjutraj bo nekaterih nižinah megleno, sveže bo. Čez dan bo sončno. V sredo bo pretežno jasno in postopno topleje. Na severu lahko popoldne nastane kakšna ploha.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar Garancija
    Garancija 11:21 06.avgust 2023.

    Razmere na Koroškem po katastrofalnih padavinah se še ne umirjajo. Še vedno ni nehalo deževati, ponoči so evakuirali več družin, katerih domove je ogrožal plaz. Zaradi poškodb na omrežju, ki so jih povzročile poplave, je danes na Koroškem nekaj manj ...prikaži večj kot 1700 odjemalcev, kažejo podatki Elektra Celje.Pri vse tej tehniki in strojih pa res ne zastopim,da se ne kaj narediti za njih,zgleda samo čakajo,da bodo ljudi sami vse naredili,res žalostno

  • bobubob 11:09 06.avgust 2023.

    Vojna. Že dogo ne več le s puško in s krampom, kot v času kolaborantskih rdečih revolucionarjev. In vreme ni orožje le letos, bilo je že lani. Predlani pa 'cepivo'. Še prej pa bančne 'krize'. Pa terorizem - saj res, ...prikaži več so že našli teroriste, ki so razstrelili plinovod ? Pa jez ? Seveda ne, ampak jim vseeno ploskamo ter budno pazimo ali naš sosed ne ploska manj. Orwell je tu ! https://apps.dtic.mil/sti/citations/ADA333462

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:53 06.avgust 2023.

    Še ni konec te more?